vrijdag 4 oktober 2013

Marcel op de Fly meeting in Zoetermeer op 22 september

Marcel schreef:


"Ik was vandaag naar die fly meeting geweest met Daniël in Zoetermeer, dat was heel leuk!
Ze hadden een gedeelte van de Noord Aa afgezet met netten onder bruggen en daarin 500 forellen uitgezet, voor €5,- mocht je 1,5uur vissen….hehe.
Daan met zijn vliegvisvest aan een kaartje gekocht en die kreeg extra tijd! Ik had maar 1 hengel dus betaalde niets meer om samen even een lijntje te strekken.
Na 14 uur werd het vrij vissen.
Na diverse vliegen geprobeerd te hebben zagen we bij de 'buren' dat oranje het moest doen, nou die had ik nog wel, lekker zware nymphen voor in de havens.
En toen begon het feest ook bij ons….we hebben er samen 15 gevangen en dat was heel wat meer dan menig andere visser daar haha.
Daan is verkocht, da's nu wel duidelijk, wat een kracht hebben die beestjes vergeleken bij de voorns zei hij.
Het werpen gaat ook steeds beter en het strekken, hij kijkt netjes mee naar achteren.
Hier wat actie foto's……
























Daan was verder erg onder de indruk van sommige vissers die de forellen de hersens insloegen om vervolgens in de rookton te laten verdwijnen.
Toen ze de netten aan het eind van de dag verwijderden, zaten de mazen vol met jonge snoekbaars! Allemaal dood ))-;
Oja als hengel gebruikten we de Hardy Zenith Cintrix #4 9ft. en de reel was de Danielsson F3W2six met 15/00 tippet FC, mooie naam Danielsson.

Groetjes Marcel."


1 opmerking:

Anoniem zei

Ik ben pas nog even met Daniël met wat vrienden van het vliegvis forum naar de ruigenhoek in Utrecht geweest, nou….ik heb vreselijk 'klop' van Daan gehad, hij had 4 grote forellen en ik 1 kleintje, en een lol dat ze daar hadden ))-;

Marcel.