zondag 7 november 2010

Afgelopen maand oktober

Sinds mijn vorige post van vrijdag 1 oktober heb ik drie weekeinden gevist en één weekeinde door slecht weer niet. Van die drie weekeinden die ik wel heb gevist, heb ik er twee niets gevangen. Het laatste weekeinde heb ik twee snoekjes gevangen met de FP baitcaster met Abu Revo Premier met plug:
Van de snoeken zelf heb ik geen foto omdat ik behoorlijk veel moeite had de twee dreggen van de plug uit de snoekbekken te krijgen. Ik had geen tijd meer om van de snoeken foto's te maken.
Ik heb daarom later ook de buikdreg van de Spro plug verwijderd zoals op de foto te zien is.


De volgende dag heb ik met de FP 5 grams grafiet nog een snoekje van ongeveer 50 cm gevangen:


Zaterdag 6 november ben ik weer met de FP baitcaster er op uit geweest. Op mijn vertrouwde stek toonde slechts één snoekje even belangstelling voor de plug, maar hij greep niet echt toe.


Ik ben daarom naar een ander water gegaan en daar had ik succes met een tweedelige Rapala plug in fel oranje kleur met buik- en staartdreg: een snoek van ongeveer 70 cm was het. Toen ik hem in het net had gedirigeerd werd hij plotseling weer wild en bleef de plug in het net hangen en was de snoek los.


Dat is toch wel een getob met een plug met twee dreggen en een landingsnet. Volgende keer maar proberen de snoek met de hand te landen.


Zondag 7 november nog op pad geweest met de FP grafiet 5 gram op voor mij onbekend water. Geen enkel teken van snoek of baars gezien.

Geen opmerkingen: